Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Vafeļu sirsniņas

1. 250 g sviesta
2. 2150 g cukura
3. šķipsniņa sāls
4. 4 olas
5. citrona miziņa
6. 125 g miltu
7. 125 g kartupeļu cietes
8. 3 ēdamkarotes saldā krējuma
9. 2 ēdamkarotes medus

Sviestu izkausē, atdzesē, tad pievieno cukuru, sāli, sakultas olas, visu samaisa. Masai pievieno citrona miziņu, miltus, kartupeļu cieti, krējumu, maisa, līdz veidojas viendabīga masa. Uz sakarsētas pannas lej 3 - 4 ēdamkarotes mīklas, pannu aizver. Cep apmēram 4 minūtes. Gatavās vafeles liek vienā kārtā, atdzesē. Pirms pasniegšanas salauž sirsniņās, pasniedz ar medu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu

Pasākumi

LNO sāksies Operas pasakas

Latvijas Nacionālās operas Izglītības programma ar Swedbank atbalstu jau otro sezonu piedāvā mazajiem un lielajiem iepazīt operu. 25.oktobrī plkst.12.00 un 15.00 LNO Jaunajā zālē sāksies...