Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-28

Biezpiena bumbiņas

300 g biezpiena ; 30 g miltu ; 2 olas ; 8 g cukura ; 4 g vanilīna.

Biezpienu sakuļ blenderī, pievieno olas , cukuru , vanilīnu un vēlreiz visu sakuļ.
No viendabīgās masas izveido bumbiņas , kuras iemērc sakultā olā , tad panē rīvmaizē un cep eļļā , līdz biezpiena bumbiņas kļūst zeltainas.
Pasniedz ar krējumu un pārkaisītas ar pūdercukuru.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lauku biezpiens – viens no Jūsu sirdij noderīgākajiem produktiem, jo tajā ir maz tauku, bet daudz kalcija un olbaltumvielu

Pasākumi

“Lullabies/Šūpuļdziesmu” inventarizācija

Pirmais Mikrofona ierakstu izlašu sērijas “Lullabies/Šūpuļdziesmas” izdevums iznāca 1999. gadā un saucās “20th Century Lullabies”. Līdz šim izdotas 14 izlases, kas guvušas augstu...