Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-26

Ābolu kompots ar brūklenēm

1, 5 kg ābolu,
3 saujas brūkleņu,
1 l ūdens,
400 g cukura.
Ābolus nomizo , izņem sēklas un -pārlej ar sagatavoto cukura sīrupu. Izkarsētās burkās ieber sauju brūkleņu ogu , virsū kārto no sīrupa izņemtos ābolus.Sīrupu izkāš , uzvāra , pārlej āboliem. Uzliek metāla vāciņus , pasterizē 85 grādu temperatūrā un aizvāko.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. janvārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Menudo zupa, kas ir izslavēta kā līdzeklis pret paģirām, patiesībā ir īpaši populāra Meksikā jaungada rītā. To vāra no liellopa vēdera plēves un teļa kājām, zaļajiem čilli, attīrītiem kukurūzas graudiem un garšvielām. Piedevās parasti iet laima šķēlītes, lielos daudzumos sagriezti čilli un sīpoli, bet pasniedz to kopā ar karstām tortīlas plāceņiem

Pasākumi

Akvaparks „Ventspils” gatavs uzsākt sezonu

Trešdien, 10.jūnijā, savu astoto darba sezonu atsāks viens no Ventspils populārākajiem aktīvās atpūtas objektiem Akvaparks „Ventspils”. Sezonas laikā, kas ilgs no jūnija līdz...