Lasītāju receptes

rituks10 2008-04-26

Ābolu kompots ar brūklenēm

1, 5 kg ābolu,
3 saujas brūkleņu,
1 l ūdens,
400 g cukura.
Ābolus nomizo , izņem sēklas un -pārlej ar sagatavoto cukura sīrupu. Izkarsētās burkās ieber sauju brūkleņu ogu , virsū kārto no sīrupa izņemtos ābolus.Sīrupu izkāš , uzvāra , pārlej āboliem. Uzliek metāla vāciņus , pasterizē 85 grādu temperatūrā un aizvāko.
Labu apetīti !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vidēji vienā šokolādes batoniņā ir atrodamas 8 insektu kājas

Pasākumi

Andris Ērglis: „Mans albums nav šlāgeris”

26. martā „MicRec” bārā tika prezentēts dziedātāja Andra Ērgļa pirmais soloalbums „Sirdspuksti”.

Prezentācijas pasākumā mākslinieks izpildīja dziesmas no jaunā albuma,...