Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet.

Komentāri (24)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
linda
super
20.02.2009. plkst. 20:21
Supergaršīgi!
10.08.2008. plkst. 12:50
Debešķīgi skaists un gards mākslas darbs !!
26.04.2008. plkst. 07:17
ir gards , dievīgs un salds viss kopā !,,,
18.04.2008. plkst. 11:08
mmmm...izskataas garsiigi...vajadzeetu izmeeginaat.
05.03.2008. plkst. 18:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

90. gadu spožākās deju mūzikas zvaigznes uzstāsies Rīgā

Jau šī gada 21.novembrī plkst. 20:00 šova „Back to the 90ties!” ietvaros uz „Arēna Rīga” skatuves kāps spožu, pasaulslavenu deviņdesmito gadu zvaigžņu plejāde.
Ar savu...