Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Bezē ar nektarīniem un zemenēm

Olu baltumus atdzesējiet, pievienojiet sāli un sakuliet. Pievienojiet cukuru. Pannu izklājiet ar pergamentu un ieziediet ar margarīnu. Uz tās lieciet olu masu lielu zvaigžņu formā. Cepiet 120 oC apmēram 2 stundas. Gatavus atdzesējiet. Nektarīnus nomazgājiet, atdaliet miziņu, izņemiet kauliņus un sasmalciniet biezenī. Saldo krējumu sakuliet. Uz bezē lieciet biezeni, virsū klājiet saldo krējumu, dekorējiet ar ogām un pasniedziet.

Komentāri (24)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
linda
super
20.02.2009. plkst. 20:21
Supergaršīgi!
10.08.2008. plkst. 12:50
Debešķīgi skaists un gards mākslas darbs !!
26.04.2008. plkst. 07:17
ir gards , dievīgs un salds viss kopā !,,,
18.04.2008. plkst. 11:08
mmmm...izskataas garsiigi...vajadzeetu izmeeginaat.
05.03.2008. plkst. 18:09

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 23. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Kulināro grāmatu, kuru receptes nāk no līdzenumiem, nesanāk pagatavot īpaši garšīgas kalnos un otrādi. Ēdiens, ko gatavo līdzenuma iedzīvotāji no grāmatām, ko sarakstījuši augstāk virs jūras līmeņa dzīvojoši cilvēki, izjūk, bet kalnos dzīvojošiem iedzīvotājiem nāktos ēst neizvārītu ēdienu, ja viņi stingri sekotu līdzi receptēs norādītajam. Te vainojama atšķirība atmosfēras spiedienā, kas kalnos liek ūdenim uzvārīties pie zemākas temperatūras

Pasākumi

Reperis Nelly izdod albumu “Brass Knuckles”

Latvijā klajā nācis amerikāņu repera Nelly piektais albums “Brass Knuckles”, kurā iekļauts arī vasaras aktuālais singls “Party People”, piedaloties “hercogienei” Fērgijai....