Lasītāju receptes

miiljum_zakjis 2007-08-24

Medus kūka

Mīklai: 3 olas, 120g cukura, 120g skāba krējuma, 50g margarīna, 170g medus, 240g kviešu miltu, 1/2 tējkarote sodas, 1 tējkarote etiķa.

Margarīnu, cukuru un medu sajauc un sakuļ viendabīgā masā. tad pievieno krējumu un olas. Labi sajauc, iesija miltus un ar etiķi dzesētu sodu. iejauc mīklu un 10- 15 mm biezā kārtā liek uz pannas. cep 180- 200° C temperatūrā 7 - 10 minūtes.

Krēmam: 150g sviesta, 80g skāba krējuma, 75g pūdercukura, 1g citronskābes, 120g pūdercukura-pārkaisīšanai.

Sviestu sakuļ vieglā masā, pievieno pūdercukuru, krējumu. Visu labi saputo.
Atdzisušo torti pa horizontāli sagriež divās daļās, vidū iezieš krēmu, visu pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
gindra
medus kukai, etiki kur tas ir redzets.....
03.11.2010. plkst. 21:53
Gundega
Shausmas, lai atrastu parastu recepti ir 10..... papildreceptes :)
15.03.2010. plkst. 12:34
lisa
superiiga recepte:)
27.08.2007. plkst. 22:33
FFF
Nē, pilnīgi neticami ! Tās receptes, kuras esmu domājusi atrast, vienmēr mani iepriecina šajā portālā ! Paldies autoram !
27.08.2007. plkst. 11:21

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

Es un māksla - LNMM izglītības programmas Es un Māksla dalībnieku gada noslēguma zīmējumu izstāde

No 2009.gada 19.jūnija līdz 5.jūlijam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zāles Arsenāls Radošajā darbnīcā (II stāvā, Torņa ielā 1, Vecrīgā) notiks kārtējā LNMM...