Ogu torte ar biezpienu

Ogu torte ar biezpienu

Pannu izklājiet ar pārtikas plēvi. Tās dibenu izklājiet ar cepumiem. Biezpienu sajauciet ar jogurtu un cukuru. Pievienojiet ogas. Tad sagrieziet konfektes un arī pievienojiet. Ogu masu izklājiet vienmērīgā kārtā uz cepumiem un lieciet uz 1 stundu ledusskapja saldētavā. Pasniedziet uz šķīvja dekorētu ar ogām un citronu.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Pfffff....
Tiesham.... kur apraksts cik kas un kaa...jeega no taadas receptes 😂
16.02.2017. plkst. 22:03
klibike
stulbi,nav minetas sastavdalu proporcijas !
05.02.2015. plkst. 16:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 17. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Cēsu Pils kompleksā būs apskatāmas Cēsu kauju atcerei veltītas izstādes

Šogad jūnijā aprit deviņdesmit gadu kopš Cēsu kaujām - vienas no spilgtākajām lappusēm cīņā par Latvijas neatkarību. Atceroties un pieminot vēstures notikumus, Cēsu Vēstures un...