Ābolu tortītes "Hanna"

Ābolu tortītes "Hanna"

Uzvāriet ūdeni kopā cukuru. Pievienojiet nomizotus, sagrieztus ābolus un turpiniet vārīt 1-2 min. Atdzesējiet.

Lai pagatavotu mīklu, olas baltumus sakuliet. Sviestu sakuliet ar pūdercukuru. Pievienojiet pa vienam olas dzeltenumam, riekstus, miltus un rīvētu citrona miziņu (no visa citrona). Pievienojiet olas baltumus. Kārtīgi samaisiet.

Ābolus apžāvējiet un lieciet formā. Pa virsu lieciet mīklu un apberiet ar riekstiem. Cepiet cepeškrāsnī 20 min 200 oC. Pasniedziet atdzesētu un dekorējiet ar putukrējumu.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Erots 2010 zvaigzne - Keisha Kane - "Šokolādes Bārbija"

Kā solīts, festivāls “Erots” pamazām sāk mest nost “noslēpumainības
plīvuru” un atklāt “Erots 2010” zvaigznes! Pirmā zvaigzne, ar kuru jūs
iepazīstināsim, ir karstasinīgā...