Biezpiena torte

Biezpiena torte

Lai pagatavotu mīklu, margarīnu un cukuru sajauciet, pievienojiet olas un izsijātus miltus un sajauciet ar sodu. Mīklu izrullējiet un lieciet tortes formā, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar miltiem. Olas sakuliet ar cukuru, pievienojiet sasmalcinātu biezpienu, rozīnes un vaniļu un lieciet uz mīklas. Cepiet 250 oC. Atdzesējiet un lieciet uz šķīvja. Dekorējiet ar konservētiem augļiem un pasniedziet.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ina
ja raksti,ka miklai vajag 1olu,tad kapes recepte miklu pagatavojot rakstits olas sajauciet.............
14.04.2012. plkst. 10:01
soda nau jadzes ta var saut klat un viss?
04.06.2009. plkst. 17:35
saule!
loti garsigi sanaca!!! paldies par recepti!
26.04.2009. plkst. 12:11
Arnita
Tā kā es mācos par konditori,tad es varu teikt ka garšiga un mana viss mīļākā torte,tieši biezpiena torte.
03.03.2008. plkst. 14:49
Garda gan ,.,. ļoti (
13.07.2007. plkst. 10:59

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 16. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

„Jaunā Viļņa 2005” laureāts un konkursa muzikālais līdzproducents Brendons Stouns iekaro vācu Perisas Hiltones sirdi

20. oktobrī Vācijā notika Brendona Stouna (Brandon Stone) jaunās dziesmas „Here I Am” un tās videoklipa pirmizrāde. Par klipa režisoru un scenārija autoru kļuva plaši pazīstamais vācu...