Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-23

Mandeļu cepumi

200 g sviesta vai margarīna
100 g cukura
2 ēdamk. ķiršu degvīna vai liķiera
300 g miltu
100 g maltu mandeļu
150 g piena šokolādes

Izkausētu sviestu nedaudz uzputo , pievieno cukuru un puto , līdz cukurs izkusis. Pievieno alkoholu , miltus , mandeles un visu labi samaisa.
Pannu izklāj ar cepamo papīru , mīklu ieliek konditorejas maisiņā ar platu galu un tieši uz papīra izspiež dažādas formas cepumus. Pannu liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 20 min.
Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi , pievieno ēdamkaroti sviesta. Katra cepuma virspusi iemērc karstā šokolādē un apžāvē.
Lai kūst mutē ,,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. decembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Koncertuzvedums "Labākais no Cabaret"

18. jūlijā plkst. 20:00 Dzintaru koncertzālē notiks koncertuzvedums "Labākais no Cabaret".

Koncertuzvedumā
„Labākais no Cabaret” savīsies producentu grupas „Virus Art”...