Lasītāju receptes

d_kundze 2007-11-01

Meerciite chipshiem un citiem gardumiem

400 g upeņu biezsulas,

300 g ābolu biezeņa,

150 g cidoniju biezeņa,

80 g cukura,

ķiploki,

sāls, garšvielas (pipari u. c.) pēc garšas.

Konsistences ziņā mērce līdzīga kečupam. Sagatavo upeņu biezsulu, ābolu un cidoniju biezeņus. Ķip­lokus izspiež caur spiedi. Ja vēlas, tos var aizstāt ar sīpoliem, tad mērce būs maigāka. Ieteicami saldskābi āboli. Ja izmanto saldāku šķirņu ābolus, tad skābina ar cidoniju biezeni. Visas sastāvdaļas sajauc, uzvāra, pievieno garšvielas, liek sterilās burciņās un aizvāko. Garšo pie gaļas ēdieniem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Jauns Braiena Ferija DVD ar klasiskiem videoierakstiem

Virgin Records apgādā iznācis Braiena Ferija DVD The Bete Noire Tour. Tajā ietverti ieraksti no Ferija 1988./1989. gada Eiropas turnejas, kurā viņš izpilda sava tobrīd aktuālākā soloalbuma...