Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Ananāsu nesaldā mērce

Sastāvdaļas:
2 vistas filejas
1 bundža konservēti ananāsu gabaliņi
250 ml saldais krējums
vistas gaļai domātās garšvielas
karijs
sāls

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež gabaliņos. Cep uz pannas kopā ar garšvielām. Kad fileja ir gandrīz gatava, pannā ielej ananāsu kompotu (ar visu sulu). Sutina. Saldo krējumu lej mērcē, kad ananāsi nav vairs "kraukšķīgi". Pievieno garšvielas un sāli. Uzvāra.

Pasniedz pie vārītiem rīsiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Dirty Deal Jubileja - 2. diena

31.jūlijs, otrAIS jubilejas vakars - post / indie / pop / balkānu / koncertvakars. Piedalīsies tādas grupas kā  SATELLITES LV, MOFO, MONA DE BO, kā arī ielu muzikants no ASV Jason...