Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-10

Tusiņu mērce

Sastāvdaļas:
1 litram mērces:
2 pac jebkādu majonēzi
0,5 l krējuma
3 tējk. mārrutku ar kaudzi
Puspaciņa karija
1 galviņa(ne daiviņa, bet vesela galviņa) saspiesta, vai uz smalkās rīves sarīvēta ķiploka

Pagatavošana: (laiks: 5 minūtes)

Visu sajauc (ja to izdara 2 st pirms tusiņa, tad mērce ir savilkusies un vēl labāka);

Ielej bļogā un liek dārzeņu plates vidū (sagriezta paprika, gurķu stienīši, puķkāp.rozetītes, tomātu daiviņas utt), gan ēd ar šašlikiem utt;

Var ēst ar frī kartupeļiem un makaroniem;

Vispār var ēst ar jeb ko.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Želejā nerekomendē izmantot ananāsu vai kivi, jo tie satur vielas, kas kavē želantīna sabiezēšanu

Pasākumi

Apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai

Latvijas skaņu ierakstu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) paziņo, ka  ir apkopots žūrijas vērtējums Latvijas Mūzikas Ierakstu Gada Balvas pirmajai kārtai. LaMPA...