Lasītāju receptes

ladysany 2007-09-25

Kabaču un maltās gaļas mērcīte!





Sastāvdaļas:
1 vidējs vai mazs kabacis
2 vidēji lieli sīpoli
300g maltās gaļas
tomātu mērce
krējums
zaļumi

Pagatavošana:

Kabaci sagriež līdzīgi kā gurķi salātos tikai lielākās škēlēs. Cep uz pannas(zem vāka) kopā ar sīpoliem, kamēr tie paliek tādi kā caurspīdīgi un mīksti. Piejauc klāt pirms tam atsevišķi apcepto malto gaļu. Visu sajauc ar tomātu mērci, krējumu un dillēm. Sāls, pipari pēc garšas. Ēd kopā ar kartupeļiem.


Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ome
Ja, baigi forša receptīte - vēl jo vairāk ka vārds vārdā novilkta no manas receptes.lv ievietotās:)
27.05.2008. plkst. 12:56
FFF
Feina receptīte ! Paldies autoram !
26.09.2007. plkst. 14:48

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Cēsu Pils kompleksā būs apskatāmas Cēsu kauju atcerei veltītas izstādes

Šogad jūnijā aprit deviņdesmit gadu kopš Cēsu kaujām - vienas no spilgtākajām lappusēm cīņā par Latvijas neatkarību. Atceroties un pieminot vēstures notikumus, Cēsu Vēstures un...