Siltās mērces

Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Translate

Šodien

2018. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

Mākslinieka Gerija Vornela personālizstāde

No 3.augusta līdz 15. septembrim peldošajā mākslas centrā „Betanovuss” skatāma Gerija Vornela personālizstāde.

Kultūras un mākslas projekts NOASS sadarbībā ar Ziemeļvalstu –...