Siltās mērces

Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Translate

Šodien

2018. gada 23. februārī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

Sporta namā „Centrs” atvērta šautuve

Jaunajā Sporta namā „Centrs” (Brīvības iela 14, Ventspilī) no 21.jūlija katru darba dienu būs pieejama jaunā šautuve. No plkst. 14:00 līdz 16:30 instruktora uzraudzībā varēs...