Siltās mērces

Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Translate

Šodien

2018. gada 24. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Lielākā varžu kājiņu eksportētājvalsts ir Japāna

Pasākumi

Atklās Dziesmu svētkiem veltītu izstādi

4.aprīlī plkst. 16.00 Gulbenes Vēstures un mākslas muzejā notiks jaunas izstādes atklāšana. Šoreiz to piedāvās TLMS „Sagša”, kas veidojusi izstādi „Vispārējo Dziesmu un deju...