Siltās mērces

Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Zemesriekstu eļļu tiek izmantota zemūdenēs, jo tā ir bez smaržas, līdz sasniedz 230 grādu temperatūra

Pasākumi

„Metallica” Rīgā sniedz rokmūzikas paraugkoncertu 32 000 skatītājiem

Koncertaģentūra „FBI” informē: viena no pasaulē titulētākajām un pieprasītākajām rokgrupām „METALLICA” svētdienas vakarā uzstājās Rīgā 32 000 klātesošajiem....