Lasītāju receptes

strausakaaja 2008-09-11

Salsa Mexicana ( Meksikāņu mērce)

Sastāvdaļas:
3-4 tomāti,
2 sīpoli,
4-5 čili 'Serrano',
15-20 koriandra lakstu,
vismaz 1 tējk. sāls,
3 tējk. laima sulas

Pagatavošana: (laiks: 20 minūtes)

Tomātiem izgriež kātiņus un sīki sagriež. Sīpolus sasmalcina. Čili pākstis pārgriež, izņem sēklas un starpsienas, bet mīkstumu sakapā. Koriandrus sakapā. Visas sastāvdaļas liek traukā, pārkaisa ar sāli un apslaka ar laima sulu. Šai mērcei pirms lietošanas vajadzētu ļaut 0,5 - 1 stundu ievilkties.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Latvijas lielākie sporta svētki – grāmatā!

Trīs dienas pirms Pekinas Olimpisko spēļu atklāšanas Olimpiskajā sporta centrā tika prezentēta Latvijas II Olimpiādes grāmata. Tā kļuvusi par savdabīgu „ceļamaizi”, lai iedvesmotu...