Lasītāju receptes

saulux3 2008-06-09

Ķiploku majonēze


200g garšaugu majonēzes,
1 ķiploka daiviņa,
1 tējkarote sinepju vai saldās paprikas.

Majonēzē iemaisa sarīvētu, caur smalku sietiņu izberztu ķiploka masu, sinepes vai papriku un visu samaisa. Majonēzi lieto, gatavojot jēra gaļu un jūras zivis. Var likt pie gurķu salātiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Visefektīvākais līdzeklis, lai pamostos, ir nevis kofeīns, bet āboli

Pasākumi

Sēru vēsts: aizsaulē aizgājusi aktrise Milda Klētniece

Dailes teātra Aizsaules aktieru zvaigznājam piepulcējusies vēl viena spilgta zvaigzne – Milda Klētniece....