Aukstās mērces

Komentāri (2) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
antuan egoser
es kā Diseldorfas 2 labākais pavārss uz kuģa restorāna saku ir tāda mērcē-plūmju mērcē!
25.11.2012. plkst. 00:31
Dace
Lielaakais truukums pluumju meerces receptee - nav noraadiiti daudzumi pluumeem, buljonam, u.c. Sanaaca kaut kaada biezputra, ko peec garsas, lejot un lejot skidrumu, padariju eedamu, bet rezultaats taalu no taa, ko biju iedomaajusies.
27.08.2010. plkst. 20:52

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Liene Šomase gatavo solo albumu

Plānots, ka dziedātājas Lienes Šomases pirmais solo albums iznāks šī gada aprīlī.
Šobrīd notiek aktīvs darbs pie dziesmu atlases. Tāpat plānots, ka pirmā singla pirmizrāde notiks...