Aukstās mērces

Mērces salātiem

Mērces salātiem


Mērces palielina salātu uzturvērtību, bagātina tos ar olbaltumvielām, taukiem utt. Mērces dara salātus sulīgākus, veicina to ilgāku uzglabāšanu.
Lai pagatavotu labus salātus, liela
Aukstās mērces

Aukstās mērces (2)


Aukstās mērces lieto tikai pie aukstajiem ēdieniem (uzkožamajiem). Tās mēdz pasniegt apaļos mērču traukos.
Auksto mērču pagatavošanai nepieciešams labs, biezs skābs krējums. Ja
Salātu mērces un garšvielas

Salātu mērces un garšvielas (7)


Salātiem mērces lieto kā saistošu līdzekli, kas tos padara bagātākus ar uzturvielām. Salāti ar mērci ir sulīgāki, garšīgāki un daži ilgāk uzglabājas. Mērču gatavošanai
Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA

Gētes institūts Rīgā sadarbībā ar Latvijas Okupācijas muzeju, Latvijas Mākslinieku savienību un Latvijas Nacionālā bibliotēku izsludina jaunu konkursu: PLAKĀTU KONKURSS – IZSTĀDE: ARĪ BRĪVĪBA....