Mērces

Mērces salātiem

Mērces salātiem


Mērces palielina salātu uzturvērtību, bagātina tos ar olbaltumvielām, taukiem utt. Mērces dara salātus sulīgākus, veicina to ilgāku uzglabāšanu.
Lai pagatavotu labus salātus, liela
Aukstās mērces

Aukstās mērces (2)


Aukstās mērces lieto tikai pie aukstajiem ēdieniem (uzkožamajiem). Tās mēdz pasniegt apaļos mērču traukos.
Auksto mērču pagatavošanai nepieciešams labs, biezs skābs krējums. Ja
Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Saldās mērces

Saldās mērces (2)

Svētki, īpaši Ziemassvētki un Jaunais gads, ir tas laiks, kad baudot garās brīvdienas, mēs cenšamies iepriecināt savus mīļos ar kādu gardu un neikdienišķu ēdienu. Īpaši iecienīti
Salātu mērces un garšvielas

Salātu mērces un garšvielas (7)


Salātiem mērces lieto kā saistošu līdzekli, kas tos padara bagātākus ar uzturvielām. Salāti ar mērci ir sulīgāki, garšīgāki un daži ilgāk uzglabājas. Mērču gatavošanai
Translate

Šodien

2019. gada 24. martā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Tortu un kūku klasifikācija tiek veikta pēc tortes sastāvā ietilpstošo izcepto pusfabrikātu tipa. Tortes mēdz būt: biskvīta, smilšu, kārtainās, plaucētās, riekstu, cukura, biezpiena, vafeļu un kombinētās. Praktiski visu sastāvā ietilpst cukurs, milti un olas, bet medus tortēs ietilpst medus. Bez pamatsastāvdaļām tortei var pievienot praktiski jebko: sviestu, krējumu, riekstus, augļus, alkoholiskos dzērienus (konjaku, vīnu), specijas un tamlīdzīgi

Pasākumi

Elli U gatava savai lielajai debijai

Jaunā dziedātāja Elli U nupat atgriezusies no Lielbritānijas un gatava prezentēt savu jauno singlu “Like a Disease”, kas no 4.septembra būs pieejams portālā www.PlatformaMusic.lv....