Mērces

Mērces salātiem

Mērces salātiem


Mērces palielina salātu uzturvērtību, bagātina tos ar olbaltumvielām, taukiem utt. Mērces dara salātus sulīgākus, veicina to ilgāku uzglabāšanu.
Lai pagatavotu labus salātus, liela
Aukstās mērces

Aukstās mērces (2)


Aukstās mērces lieto tikai pie aukstajiem ēdieniem (uzkožamajiem). Tās mēdz pasniegt apaļos mērču traukos.
Auksto mērču pagatavošanai nepieciešams labs, biezs skābs krējums. Ja
Salātu mērces

Salātu mērces


Dažādas aukstās mērces un marinādes ir nepieciešama salātu sastāvdaļa. Tās var pasniegt arī atsevišķi pie dārzeņu platēm.
Visbiežāk salātu mērcēm lieto krējumu, kam pievieno
Saldās mērces

Saldās mērces (2)

Svētki, īpaši Ziemassvētki un Jaunais gads, ir tas laiks, kad baudot garās brīvdienas, mēs cenšamies iepriecināt savus mīļos ar kādu gardu un neikdienišķu ēdienu. Īpaši iecienīti
Salātu mērces un garšvielas

Salātu mērces un garšvielas (7)


Salātiem mērces lieto kā saistošu līdzekli, kas tos padara bagātākus ar uzturvielām. Salāti ar mērci ir sulīgāki, garšīgāki un daži ilgāk uzglabājas. Mērču gatavošanai
Translate

Šodien

2018. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Pie vīna nedrīkst pasniegt citrusa augļus: apelsīnus, greipfrūtus, mandarīnus, citronus

Pasākumi

Ceļojoša izstāde par rūpniecību un modernismu Baltijas jūras reģionā no 1945. līdz 1990. gadam Sapņu rūpnīcas?

Latvijas Arhitektūras muzejā Rīgā, M. Pils ielā 19 17. jūnijā plkst. 17.00 tiks atklāta ceļojoša izstāde par rūpniecību un modernismu Baltijas jūras reģionā no 1945. līdz 1990. gadam Sapņu rūpnīcas?...