Lasītāju receptes

saulux3 2008-10-14

Gaileņu zupa

Sastāvdaļas:
svaigas gailenes 500gr.
kartupeļi 4 gab.
burkāni 2 lieli
anniņas garšvielas ar sāli
kausēto dzintara sieru klasisko. 1pac.
dillītes
ellu ko apcept gailenes.
buljona kubiciņus 3 gab.

Pagatavošana: (laiks: 60 minūtes)

Apcep eļļā gailenes,liek uz caurduri notecina taukus.Liek katliņā vārīties burkānus sagriestus kubiciņos,pēc laika kartupeļus.Vāra kāmēr mīksti.Tad pievieno gailenes,drusku pavāra,beigas iepludina kausēto sieru.Pasniedzot pārkaisa ar dillītēm.Gardi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Dārzeņus, kas satur C vitamīnu, pirms vārīšanas nav jāmērcē, bet šķidrumu, kas paliek pāri pēc to pagatavošanas, labāk būtu izmantot

Pasākumi

Sarīkojums „Laika dzirnas”

Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja nodaļā Vecpiebalgas pagasta  „Vēveros” notiks Muzeju dienai veltīts tautas tradīciju sarīkojums „Laika dzirnas”....