Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Pelmeņu zupa

Sastāvdaļas:
1.pelmeņi(1.pac)
2.siers(pēc garšas)
3.vegeta vai vistas buljona kubiņi(pēc garšas)
3. sviests vai margarīns "Eve"(1.tejk uz porciju)
4.eļļa
5. magarīns(velreiz)

Pagatavošana: (laiks: 30 minūtes)

1.apcep pelmeņus ar eļļu un cepšanas gaitā pievieno margarīnu.2.uzliek vārīties ūdeni, kad ūdens uzvārījies ieber ceptos pelmeņus un pievienu vegetu vai buljonu, vāra 5.minūtes .4.salej bļodiņās un pievieno sarīvētu sieru pēc garšas un margarīnu vai sviestu.Labu apetīti!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Akcija "Mācību nedēļa pieaugušajiem" Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Jau otro reizi Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā norisināsies akcija Mācību nedēļa pieaugušajiem. Aicināti piedalīties visi, kas grib redzēt, dzirdēt un atklāt ko īpašu!...