Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-14

Borščs

Sastāvdaļas:
cauraugusi cūkgaļa - 1 kg
maza kāpostgalviņa
2 burkāni
8 kartupeļi
tomāti savā sulā- 1 bundžiņa
marinētas bietes - 0,5 l
sīpols
sāls, pipari, lauru lapa, citronskābe

Pagatavošana: (laiks: 127 minūtes)

Cūkgaļu vāra, liek klāt sīpolu (veselu), sarīvētus uz sakņu rīves burkānus, sāli, piparus, lauru lapu. Kad gaļa mīksta, liek klāt sašķērētus kāpostus, pēc 15 minūtēm - kubiņos sagrieztus kartupeļus. Kad zupa gandrīz gatava, pieliek klāt tomātus, bietes un citronskābi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 21. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Mikroviļņi tika izgudroti pēc tam, kad zinātnieks nogāja gar radara lampu un šokolāde izkusa viņa kabatā

Pasākumi

Dziedātājam Mikam Saulītim uzradies kvēls pielūdzējs

Jau mēnesi muzikālais restorāns Dejavu (Brīvības iela 151, ieeja no Cēsu ielas) piedāvā saviem apmeklētājiem ceturtdienās baudīt kāda mākslinieka uzstāšanos. Līdz šim muzikālā...