Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-09

Soļanka

Sastāvdaļas:
500 g liellopu gaļas
gurķi marinēti (vai sālīti)
6-7 sīpoli
5 burkāni
1 pudele kečupa
ķiploks
dilles, lociņi
milti garšvielas pēc patikas

Pagatavošana: (laiks: 60 minūtes)

Pirmo uz pannas apcep gaļu smuki brūnu, tad liek klāt sīpolus - sacep, vēlāk burkānus – sacep, pēdējos sacepina ar visu iepriekš minēto kopā gurķus, tad pieliek kečupu, atkal apcepina, pēdējos liek nedaudz miltu, kas ir ietumēšanai, samaisa, sacepina(visa padarīšana līdz šim brīdim notiek pannā, vēlams, dziļajā).



Ņem katlu, ielej nedaudz verdoša ūdens un tajā iegāž pannas saturu, tad no krāna ielej ūdeni uz aci, cik grib biezu un daudz, vāra, lēnā garā maisot, lai miltus nepievelk pie katla dibena.



Kad gaļa mīksta, iespiež ķiplociņu un uzber dilles ar lociņiem. Tad samaisa un izslēdz gāzi, ļauj ķiplociņam ievilkties pāris minūtes un ēd ar krējumu un baltmaizi.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 12. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Citrusa sodas dzēriens 7-UP tika radīts 1929.gadā; ”7” nosaukumā tika izvēlēts, jo sākotnējais iepakojums bija 7 unces (~200g). „UP” norādīja burbuļu virzienu

Pasākumi

Kristīnas Agileras (Christina Aguilera) Eiropas koncerti pārcelti uz nākošo gadu

Kristīnas Agileras 18.oktobrī Arēnā Rīga paredzētais koncerts, kā arī citi koncerti, kurus bija paredzēts organizēt Eiropā, pārcelti uz 2009.gadu....