Lasītāju receptes

ievucis__@ 2008-07-08

Vistas zupa.

Sastāvdaļas:
50 g rīsu
1 paprika (sarkana)
1 paprika (zaļa)
1 sarkanais sīpols
1 kabacis (vidējs)
1-2 ķiploku daiviņas
karijs
300 g vistas filejas
100 g saldētas kukurūzas
sāls, baziliks, majorāns
200 g kausēta siera

Pagatavošana: (laiks: 25 minūtes)

Rīsus vāra 1.5 l sālītā ūdenī apm. 10 minūtes. Iztīra piparus, nomizo sīpolu. Sagriež dārzeņus šķēlītēs. Uz pannas nedaudz pasautē tos un pievieno garšvielas. Apceptos dārzeņus ieber katliņā pie rīsiem. Uz pannas apcep strēmelītēs sagrieztu vistas fileju un liek katliņā. Pievieno kukurūzu un kausēto sieru. Vāra apmēram 5 minūtes. Pasniedz ar grauzdētu baltmaizi. Dārzeņus var variēt pēc izvēles

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
ansis andze
tā zupa ir garšīga un veselīga
22.05.2010. plkst. 19:18

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Omārus pērk dzīvus, ar abām piestiprinātām spīlēm, lai garantētu to svaigumu

Pasākumi

Indonēzijas Kultūras un amatniecības dienas Izstāde pagarināta līdz 30.maijam

Galvenais akcents Indonēzijas tradicionālās mākslas izstādē – slavenās Džogdjakartas un Solo stila batikas. To tapšanas procesu demonstrē viens no Slēmanas provinces (Javas sala)...