Lasītāju receptes

moka 2008-07-14

Zirņu sakņu zupa

1. zirņi
2. kartupeļi
3. kāposti
4. pipari saldie utt

glāzi zirņu noskalo un iemērc uz 4 stundām ūdenī. tad tos ieber verdošā ūdenī pieliek sāli. Vārīšnās laikā nosmeļ putas. Vāra kādas 20 min. tad pievieno sagrieztas saknes (kartupeļus burkānus,, kāpostus,kāļus u.t.t) sarkanos saldos piparus un vāra kamēr saknes mīkstas, bet zirņi izšķiduši. Zirņu vietā var likt izmērcētas pupiņas

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

Pandas pārsteidz, uz skatuves metoties no jumta

Divas pandas no grupas "Instrumenti" Postitivus festivāla iepriekšballē viesus pārsteidza, ar trosēm nolaižoties no 10 metru augstuma.

 ...