Lasītāju receptes

maigucis 2008-04-23

Dārzeņu biezeņzupa

50 g burkānu,
60 g kāļu,
75 g svaigu kāpostu,
25 g sīpolu, selerijas saknes un pētersīļu saknes,
50 g kartupeļu,
10 g sviesta,
15 g skāba krējuma,
1 tējk. miltu,
400 g ūdens,
zaļumi


Dārzeņus izvāra , izberž caur sietu vai mazliet atdzisušus samaļ gaļas mašīnā.
Izkarsē miltus, atšķaida ar dārzeņu buljonu , pievieno saberztos dārzeņus un visu uzvāra.
Beigās pievieno svietu , krējumu un zaļumus.
Kā piedevas pie zupas var pievienot vārītus makaronus, klimpas, frikadeles vai pelmeņus.
Lai izdodas ,,

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viskijam pa virsu nekad neuzkož siļķi vai gurķīti

Pasākumi

Lullabies with no words/ šūpuldziesmas bez vārdiem

Klajā nākusi jauna izlase skaisto un vērtīgo ierakstu sērijā – Lullabies With No Words, jeb Šūpuļdziesmas bez vārdiem. Tiesa, apzīmējums ‘dziesmas’ šoreiz nav gluži precīzs -...