Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-09

Dārzeņu zupa ar nūdelēm

250 g rīsu nūdeļu
8 dl vistas buljona
2 ēdamk. zemesriekstu eļļas
1 sīpols
3 ķiploka daiviņas
2 tējk. karija pastas
2 čillija pākstis
1 dl kokosriekstu piena
2 ēdamk. k. zivju mērces
1 laima sula
1 tējk. cukura
200 g dārzeņu - Ķīnas kāposts, paprika, cukurzirņu pākstis, brokoļu ziedkopas
100 g pākšu pupiņas
sīpolloki
( 6 personām )


Rīsu nūdelēm uzlej verdošu ūdeni un ļauj apm . 3 min. pastāvēt , tad noskalo ar aukstu ūdeni. Izvāra buljonu.
Vokpannā sakarsē eļļu un apm. 1 min. cep šķēlītēs sagrieztu sīpolu un sakapātas ķiploku daiviņas.
Pievieno karija pastu, sīki sagrieztas čillija pākstis, kokosriekstu pienu , zivju mērci, laima sulu un cukuru. Dažas minūtes maisot karsē.
Pielej karstu vistas buljonu , uzvāra un saber visus dārzeņus , izņemot pupiņu pākstis.
Dažas minūtes karsē , tad pieliek pupiņu pākstis un nūdeles. Uzkaisa sakapātus lociņus.

LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Mākslas dienas 2009 Latgales Kultūrvēstures muzejā

Kā katru pavasari, arī šogad, visā Latvijā 18.aprīlī ir sākušās un līdz 17.maijam turpināsies Mākslas dienas 2009. Rēzeknē ikviens tiek aicināts „ķert mākslu”, ko tiešā un...