Lasītāju receptes

rituks10 2007-12-06

Nūdeļu zupa ar safrānu

6 puravi
2 mazas cukīnijas
2 lieli tomāti
2 ķiploka daiviņas
1,5 tējk. safrāna pavedienu
1,5 L dārzeņu buljona
2 ēdamk. sojas mērces
100 g nūdeļu
sāls
kajēnas pipari

Puravus notīra, nomazgā un sagriež ripiņās. 2 ēdamk. puravu ripiņu ieber šķīvītī un noliek malā. Cukīnijas nomazgā, ja vajag - momizo , tad sagriež garenos gabaliņos. Tomātiem novelk miziņu , bet mīkstumu sagriež gabaliņos.
Ķiplokus nomizo un ļoti sīki sakapā. Safrāna pavedienus saberž pirkstos un ieber dārzeņu buljonā.
Buljonam pievieno sojas mērci un uzvāra. Pievieno atlikušos puravu gredzenus , cukīnijas un tomātu gabaliņus , sakapātos ķiplokus , nūdeles un vērlreiz uzvāra. Katliņam uzliek vāku un turpina vārīt vēl 5 min.
Zupai pieber sāli , kajēnas piparus un pārkaisa ar svaigajiem puravu gredzeniem.
LABU APETĪTI !

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 16. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Sinepes stimulē gremošanu. Tās ieteicams pievienot taukainai gaļai, gaļas pildījumiem, zivij, kā arī salātu mērcēm

Pasākumi

Lailas Balodes personālizstāde Cēsu izstāžu namā

No 19. jūnija līdz 15. jūlijam Cēsu Izstāžu namā būs skatāma Lailas Balodes 50 gadu jubilejas izstāde ''Piektā''. Tā  ir plaša  ekspozīcija, kurā izstādīti ap 60 akvareļi,...