Zirņu biezzupa ar speķi

Zirņu biezzupa ar speķi

Sīpolus sagrieziet pusgredzenos un sparģeļus - gabaliņos. Papriku sagrieziet salmiņos. Speķi sagrieziet smalkās šķēlītēs un apcepiet eļļā. Buljonā lieciet sīpolus un zīrnīšus un uzvāriet. Tad pievienojiet sparģeļus un papriku un vāriet, līdz gatavs. Gatavai zupai pievienojiet sāli un piparus un sasmalciniet blenderī, lai iegūtu viendabīgu masu. Pasniedzot dekorējiet ar speķa gabaliņiem un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 13. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Smalks auksto ēdienu, desertu un atspirdzinošo dzērienu noformējums – ledus kubiki ar ziediem: salieciet ledum paredzētās formās ziediņus no asinszāles, liepas, jāņogulāja, irbenes , piparmētru lapas, aplejiet ar siltu vārītu ūdeni un sasaldējiet

Pasākumi

Latvijas mākslas klasika Dr. Gunta Belēviča kolekcija

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) ar turpinājumu Hēges zālē no 2008.gada 7.septembra līdz 5.oktobrim būs skatāma izstāde Latvijas mākslas...