Dārzeņu krēmzupa ar apelsīnu sulu

Dārzeņu krēmzupa ar apelsīnu sulu

No kubiņiem pagatavojiet buljonu. Burkānus un sīpolu sagrieziet kubiņos un sviestā nedaudz apcepiet. Virsū lejiet buljonu un pievienojiet sīki sagrieztus kartupeļus un ingveru, kurkumu, sāli un lauru lapu. Vāriet uz mazas uguns 20 minūtes. Pēc tam sakuliet blenderī, lai iegūtu viendabīgu masu. Tad uzvāriet, pielejiet izspiestu apelsīnu sulu (250g) un pievienojiet rīvētu apelsīna miziņu (no 1 apelsīna) un piparus. Zupu pasniedziet ar skābo krējumu un dekorējiet ar pētersīļiem. Vasarā šo zupu ieteicams pasniegt aukstu, pievienojot vairāk apelsīnu sulas.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Bez ūdens cilvēks var izdzīvot vidēji 11 dienas

Pasākumi

Olu dāvināšana

Lieldienās raksturīgas dažnedažādākās darbības ar olām. Tās ēd, dāvina, ar tām mainās, spēlē spēles. Olu krāsošana ir salīdzinoši nesena paraža. Tā ieviesusies tikai jaunākos...