Burkānu krēmzupa

Burkānu krēmzupa

No kubiņiem pagatavojiet buljonu. Sīpolus un burkānus sasmalciniet un apcepiet sviestā (bez krāsas izmaiņām). Tad pievienojiet pienu, uzlieciet vāku un sautējiet 20 minūtes. Tad izberziet caur sietu, pievienojiet mango sulu, buljonu un saldo krējumu, samaisiet un vāriet vēl 2 minūtes. Beigās pievienojiet sāli, piparus un kurkumu un atkal samaisiet. Pasniedziet dekorētu ar zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 22. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Japānā ir tradīcija, ka suši, ko speciāli Tev pagatavojušas pavāra siltās rokas, ir jāēd ar rokām. Turklāt, tas ir kā uzslava un cieņa pavāram, it īpaši, ja suši Jūsu acu priekšā ir pagatavojis ēstuves saimnieks. Šī tradīcija saucas angliski „skinship” – kontakts caur ādu