Skābeņu zupa

Skābeņu zupa

Miltus sviestā apcepiet brūnus, nedaudz atdzesējiet, pielej buljonu un maisot vāriet 10 minūtes. Skābenēm nogrieziet kātus, dažas lapiņas atstājiet dekorēšanai, pārējas lapas lieciet buljonā ar miltiem un vāriet 7 minūtes. Pēc tam skābenes kopā ar buljonu izberziet caur sietu un pievienojiet sāli, piparus, cukuru un Tobasko mērci. Uzvāriet, noņemiet no uguns, pievienojiet vīnu un skābo krējumu un kārtīgi samaisiet. Gatavo biezzupu lejiet šķīvjos, katrā šķīvī lieciet olas rinķīti un laša filejas gabaliņu, dekorējiet ar skābeņu lapām un pasniedziet.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Kaperi, kas tiek lietoti pie ēdieniem, ir ērkšķainie. Tie pārstāv dārzeņu kultūru, kuru zieda ziedpumpuri un augļi satur olbaltumvielas, eļļu un vitamīnus. Tie ir izplatīti Eiropā, Ziemeļamerikā, Ziemeļāfrikā un Indijā

Pasākumi

Merilins Mensons izdod jaunu albumu

Šonedēļ mūzikas izdevniecības “Universal Music” apgādā klajā nācis amerikāņu mūziķa Merilina Mensona (Marilyn Manson) septītais studijas albums “The High End Of Low”....