Sīpolu zupa

Sīpolu zupa

Sīpolus sīki sagrieziet un apcepiet sviestā. Tad pielejiet pienu, uzvāriet, izberziet caur sietu, pievienojiet sāli un atkal uzsildiet. Olu dzeltenumus sakuliet ar saldo krējumu un sieru un  šo masu pievienojiet zupai. Samaisiet. Pasniedzot lejiet šķīvjos un pārkaisiet ar pipariem. Pasniedziet ar grauzdiņiem vai apceptas tostermaizes šķēlēm.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Medus ir vienīgais ēdiens, kas laika gaitā nebojājas. Medu, kas tika atrasts Ēģiptes faraonu kapenēs, pagaršoja arheologi, un atzina par ēdamu

Pasākumi

Režisors Romans Kozaks iestudē izrādi „Spēlmanis. Kūrorta piedzīvojumi”

Viesrežisors Romans Kozaks (Maskava) Dailes teātrī iestudē izrādi „Spēlmanis. Kūrorta piedzīvojumi”, kas veidota pēc Fjodora Dostojevska romāna „Spēlmanis” motīviem. Pirmizrāde paredzēta 30. janvārī....