Banānu biezzupa

Banānu biezzupa

Banānus izberziet caur sietu. Nepārtraukti maisot, banāniem pievienojiet aukstu pienu. Tad pievienojiet cukuru un 2 tējk. rīvētu apelsīna miziņu un samaisiet. Masu uzvāriet, pievienojiet kartupeļu cieti, kas atšķaidīta ar nelielu daudzumu auksta ūdens, atkal uzvāriet un atdzesējiet. Pirms pasniegšanas zupu sakuliet.

Komentāri (9)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
nez kāpēc nepiesaista meni šitāds pļurē:(
24.05.2008. plkst. 19:36
vislabāk banāni ar putukrejumu :)
24.10.2007. plkst. 10:38
vatrbūt garda , bet nepievilcīga ,
02.10.2007. plkst. 13:20
galīgi neizskatīga ,
30.08.2007. plkst. 10:35
nu kaut kā neīpaši iet pie dūšas
14.08.2007. plkst. 00:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par alus „izgudrotāju” ēģiptieši uzskatīja dievu Ozīrisu – pazemes pasaules pavēlnieku.

Pasākumi

Kakejiku Japānas laikmetīgā māksla

CAF.N asociācija ir vislielākā un visaktīvākā mākslinieku apvienība Japānā. Burts „N”, kas apvienības nosaukumā iekļauts 2004.gadā, nozīmē „Nebula” jeb miglājs. Tādējādi...