Melleņu zupa

Melleņu zupa

Mellenes aplejiet ar aukstu ūdeni un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kanēli un krustnagliņas,  samaisiet un izberziet caur sietu. Iegūtajai masai pievienojiet cukuru, nelielā auksta ūdens daudzumā atšķiadītu kartupeļu cietu un uzvāriet. Pasniedziet karstu vai atdzesētu.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
inese
krustnaglinas un kanels atnem labo mellenu garsu.kart.cieti-loti maz,lai nav par limigu.atseviski udeni uzvara miltu klimpas un pirms pasniegsanas ievieto mellenes(ta vinas nenokrasojas tik zilas)mm-cik garsigi
19.05.2009. plkst. 22:54
garšīgi :)
06.07.2008. plkst. 15:12
Šo zupiņu ieteicams lietot uzturā slimošanas laikā!Ļoti labi palīdz,ja ir temperatūra,drudzis...!Īsāk sakot,ļoti,ļoti veselīga...
26.09.2007. plkst. 14:48
Mellenes kas var būt gardāks.
14.08.2007. plkst. 21:25
mm..mellenes
14.08.2007. plkst. 00:07

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krokuss – pati dārgākā garšviela pasaulē. Pat niecīgs krokusa daudzums piedod produktiem zeltīti dzeltenīgu krāsu un brīnišķīgi savdabīgu garšu

Pasākumi

Izstāde „Video: Diseldorfa/Rīga”

No 28. maija līdz 29. jūnijam Andrejsalas Korpusu cehā ir apskatāma Laikmetīgās mākslas centra un Diseldorfas mākslas kuratora Gunāra Frīla (Gunnar Friel) kopīgi rīkota izstāde Video:...