Melleņu zupa

Melleņu zupa

Mellenes aplejiet ar aukstu ūdeni un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kanēli un krustnagliņas,  samaisiet un izberziet caur sietu. Iegūtajai masai pievienojiet cukuru, nelielā auksta ūdens daudzumā atšķiadītu kartupeļu cietu un uzvāriet. Pasniedziet karstu vai atdzesētu.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
inese
krustnaglinas un kanels atnem labo mellenu garsu.kart.cieti-loti maz,lai nav par limigu.atseviski udeni uzvara miltu klimpas un pirms pasniegsanas ievieto mellenes(ta vinas nenokrasojas tik zilas)mm-cik garsigi
19.05.2009. plkst. 22:54
garšīgi :)
06.07.2008. plkst. 15:12
Šo zupiņu ieteicams lietot uzturā slimošanas laikā!Ļoti labi palīdz,ja ir temperatūra,drudzis...!Īsāk sakot,ļoti,ļoti veselīga...
26.09.2007. plkst. 14:48
Mellenes kas var būt gardāks.
14.08.2007. plkst. 21:25
mm..mellenes
14.08.2007. plkst. 00:07

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 21. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Dzērvenes satur lielu daudzumu benzīnskābes, kas ir lielisks konservants. Šī iemesla dēļ dzērvenes ir ieteicams izmantot dažādās mājas sagatavēs

Pasākumi

Red Bull Music Academy izsludina pirmo mākslinieku Positivus festivalā

Šogad Positivus festivālā pasaules mēroga klubu mūzikas zvaigznes meklējiet Red Bull Music Academy Lounge – brīvdabas klubā ar satriecošiem deju grīdas hītiem!...