Melleņu zupa

Melleņu zupa

Mellenes aplejiet ar aukstu ūdeni un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kanēli un krustnagliņas,  samaisiet un izberziet caur sietu. Iegūtajai masai pievienojiet cukuru, nelielā auksta ūdens daudzumā atšķiadītu kartupeļu cietu un uzvāriet. Pasniedziet karstu vai atdzesētu.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
inese
krustnaglinas un kanels atnem labo mellenu garsu.kart.cieti-loti maz,lai nav par limigu.atseviski udeni uzvara miltu klimpas un pirms pasniegsanas ievieto mellenes(ta vinas nenokrasojas tik zilas)mm-cik garsigi
19.05.2009. plkst. 22:54
garšīgi :)
06.07.2008. plkst. 15:12
Šo zupiņu ieteicams lietot uzturā slimošanas laikā!Ļoti labi palīdz,ja ir temperatūra,drudzis...!Īsāk sakot,ļoti,ļoti veselīga...
26.09.2007. plkst. 14:48
Mellenes kas var būt gardāks.
14.08.2007. plkst. 21:25
mm..mellenes
14.08.2007. plkst. 00:07

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 14. oktobrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Viljama III valdīšanas laikā dārza strūklaka reiz tika izmantota kā milzīgs punša trauks – recepte sastāvēja no 2100 litriem brendija, 540 kg cukura, 25000 citronu, 75 litriem laima sulas un 2 kg muskatriekstu. Bārmenis airējās apkārt mazā laivā, piepildot viesu kausus ar punšu

Pasākumi

Jauns Noras Džonsas DVD

Iznācis jauns daudzkārtējās Grammy balvas ieguvējas, arī Latvijā ļoti populārās amerikāņu dziedātājas Noras Džonsas DVD – Live From Austin TX ar koncerta ierakstu, kas noticis 2007....