Mežrozīšu zupa ar āboliem

Mežrozīšu zupa ar āboliem

1. Karstā ūdenī lieciet mežrozītes, vāriet 10 min, nostādiniet 8 stundas un izkāsiet. 2. Ābolus  nomizojiet, atdaliet serdi un sagrieziet kubiņos. 3. Novārījumu uzvāriet, pievienojiet ābolus, cukuru un citronskābi, ļaujiet uzvārīties un tad atdzesējiet. Pasniedziet ar grauzdiņiem.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Gatis
Ops :D
30.11.2007. plkst. 22:28
Gatis
Cik cilvēkiem uz tiem gramiem ir paredzēts?
30.11.2007. plkst. 20:29
a vot shii jau taada jaukaaka par kumeliishu zupu
22.07.2007. plkst. 13:05
Nu īpatnēji tā ,
20.07.2007. plkst. 13:43
Īpatnēji tā ...
10.07.2007. plkst. 10:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 22. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Etiķī marinētu siļķi sagriež filejas veidā, satin ruletē un nostiprina ar kociņu. Šāds ēdiens saucas rolmopsis

Pasākumi

Olu dāvināšana

Lieldienās raksturīgas dažnedažādākās darbības ar olām. Tās ēd, dāvina, ar tām mainās, spēlē spēles. Olu krāsošana ir salīdzinoši nesena paraža. Tā ieviesusies tikai jaunākos...