Citrusaugļu zupa

Citrusaugļu zupa

Apelsīna miziņu sarīvējiet, aplejiet ar ūdeni, vāriet 10 min un izkāsiet. Novārijumā lieciet cukuru un pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti. Uzvāriet un tad pievienojiet daiviņās sagrieztus citrusaugļus. Pasniedziet ar saldo krējumu.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Geerssen
Aizdevuma, finansešana un ieguldijumi. (mgfinance.geerssen@gmail.com) Es esmu francu individuala, kas piedava atru aiznemuma 72 starptautiskas stundas. Es esmu jums var palidzet šadas jomas: * Personal Loans * Gatavi investet * Aizdevumu * Nekustama ipašuma aizdevumu * Ieguldijumi, aizdevumi * Auto aizdevumi, * Paradu konsolidacijai * Aizdevuma refinansešanas * Lai uzlabotu savu finansialo stavokli * Atjaunot interjeru Jusu dzivoklis, maja, eka? Nomas ligumu? * Kredita laulibu? * Norekinu paradu? * Lai istenotu projektu? * Citu iemeslu del, utt. Procentu likme ir 3 %. Sikaku informaciju par manu sniegumu, ludzu, sazinieties ar mani: mgfinance.geerssen@gmail.com sirsnigi sveicieni.
12.01.2018. plkst. 17:55
interesanta zupiņa......
22.10.2009. plkst. 16:34
Ļoti interesants nosaukums. un palasot recepti tiešām liekas ka varētu būt ļoti garšīgi!
10.09.2007. plkst. 18:17
Labs ļoti našķītis .
10.09.2007. plkst. 09:24
taads njammigs nashkiitis;)
10.09.2007. plkst. 09:16

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 14. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Izglītības programma. Mākslas klasika lv

Sākot ar 2008.gada oktobra mēnesi Latvijas Nacionālais mākslas muzejs piedāvā jaunu izglītības programmu pieaugušajiem Mākslas klasika lv. 4 nodarbību cikla ietvaros interesenti varēs...