Persiku zupa ar ābolu sulu

Persiku zupa ar ābolu sulu

Persikus applaucējiet, nomizojiet un atdaliet kauliņus. Sagrieziet šķēlītēs un apberiet ar cukuru un rīvmaizi. Pagatavoto masu aplejiet ar aukstu sulu un pasniedziet ar biskvītiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Padzēriens ,,
20.07.2007. plkst. 13:56
Tā varētu teikt <<<
11.07.2007. plkst. 16:12
Taa jau vairaak peec ledus teejas izskataas...
11.07.2007. plkst. 14:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 26. jūnijā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pasaules rekords alkoholisko dzērienu lietošanā pieder Luksemburgai

Pasākumi

Iecavā tiks atklāta SOS Jauniešu māja

29. augustā Iecavā atklās otro SOS Jauniešu māju Latvijā. Uz jaunajām mājām Iecavā pārcelsies 10 jaunieši, kuri iepriekš mājvietu bija raduši SOS bērnu ciematā Īslīcē (Bauskas...