Persiku zupa ar ābolu sulu

Persiku zupa ar ābolu sulu

Persikus applaucējiet, nomizojiet un atdaliet kauliņus. Sagrieziet šķēlītēs un apberiet ar cukuru un rīvmaizi. Pagatavoto masu aplejiet ar aukstu sulu un pasniedziet ar biskvītiem.

Komentāri (3)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Padzēriens ,,
20.07.2007. plkst. 13:56
Tā varētu teikt <<<
11.07.2007. plkst. 16:12
Taa jau vairaak peec ledus teejas izskataas...
11.07.2007. plkst. 14:01

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 18. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Visvairāk Coca – Cola uz vienu iedzīvotāju tiek patērēta Islandē

Pasākumi

Laika rezervuārs. Nele Zirnīte. Personālizstāde

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja Baltajā zālē (K.Valdemāra ielā 10a, Rīgā) no 2009.gada 11.jūlija līdz 16.augustam būs skatāma mākslinieces Neles Zirnītes personālizstāde Laika rezervuārs....