Dzērveņu zupa

Dzērveņu zupa

Dzērvenes nomazgājiet, izspiediet sulu un lieciet ledusskapī. Dzērveņu miziņas aplejiet ar ūdeni, uzvāriet un turpiniet vārīt 5 min. Tad izkāsiet, pievienojiet cukuru un kanēli un uzvāriet. Tad pielejiet vēl ūdeni, pievienojiet nelielā auksta ūdens daudzumā izšķīdinātu kartupeļu cieti, uzvāriet un pievienojiet dzērveņu sulu. Kārtīgi samaisiet, atdzesējiet un pasniedziet ar putukrējumu.

Komentāri (6)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Mmmm garšīgi!
26.09.2007. plkst. 15:59
Šitajā zupā ir daudz vitamīnu !
26.09.2007. plkst. 10:01
nu jaa...piekriitu ciruls....vienkaarsh eediens bet ilgi jaanjemaas
22.07.2007. plkst. 13:07
Ilga tā ņemšanās tik vienkāršam ,,
20.07.2007. plkst. 13:58
Un ir jau arī <<<
11.07.2007. plkst. 16:13

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 23. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Izdots brīnumpasakas “Reiz bija...” DVD

Brīnumpasakas "Reiz bija..." DVD versija ir Rīgas Bērnu un jauniešu muzikālā teātra “RīBēJa MuTe” dāvana Latvijai un tās iedzīvotājiem nozīmīgajā jubilejas gadā....