Ķiršu zupa ar rīsiem

Komentāri (11) Augošā secībā

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
apeteligi!
24.10.2007. plkst. 10:45
Nu, ja man skolaa buutu bijushas taadas garshiigas zupas, tad savas pusdienas citiem nebuutu mazajaas klasiitees jaaatdaavina! Ne paaraak labi pavaari muus eedinaaja pirms 10-12 gadiem!
24.10.2007. plkst. 10:23
vairāk jau pēc garda saldā izklausās..! Cik atceros kaut ko līdzīgu mums pasniedza skolas pusdienās :D
24.10.2007. plkst. 00:38
Ir ļoti garšīgi!
05.10.2007. plkst. 15:16
Dīvainas zupas.
11.09.2007. plkst. 17:06
...un shii mnai interesee veel vairaak
22.07.2007. plkst. 13:07
Nu ir ķirši ar rīsiem ,,
20.07.2007. plkst. 14:00
mmm...riisi:)
10.07.2007. plkst. 14:52
Saki - kā ir ???
10.07.2007. plkst. 10:47
NU ko lai saka ???
06.07.2007. plkst. 10:36
es pameginaju loti garsiga , vienkarsa recepte man ir loti daudz kirsu un tapec es izmeginaju
28.06.2007. plkst. 20:59

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2018. gada 14. augustā Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Izsaki viedokli

Vai Tu vēlies, lai sadaļa "Iegūsti ideālu figūru" tiktu atstāta arī pēc konkursa beigām?

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Nozog Lienes Šomases jaunā albuma materiālu

Pagājušajā ceturtdienā neaicināti viesi uzlaužot durvis, paciemojušies Lienes Šomases menedžeres dzīvoklī. Garnadži piesavinājušies vērtīgākās lietas paķerot līdzi menedžerei un...