Banānu zupa

Banānu zupa

Banānus sasmalciniet, aplejiet ar pienu, pievienojiet sāli un vāriet. Ūdenim pievienojiet cukuru un vāriet, līdz tas izkūst. Apelsīnam norīvējiet miziņu, pievienojiet sīrupam un vāriet 5 min. Sīrupu sajauciet ar banānu masu un uzvāriet. Miltus apcepiet, atšķaidiet ar nelielu ūdens daudzumu, pievienojiet zupai, atkal uzvāriet un atdzesējiet. Pasniedziet salietu trauciņos.

Komentāri (11)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
kā miltus cept? vienkārši:ņem pannu, pieber miltus un cep..
25.08.2008. plkst. 18:56
dacce
miltus apcept??ka tas izdarams? bet recepte pati izklausas garsiga...
20.10.2007. plkst. 16:20
/interesanta/
14.09.2007. plkst. 00:28
...nu jaa.../inereanta recepte/..
14.09.2007. plkst. 00:28
tāds deserta variants,
30.08.2007. plkst. 10:36

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Vaniļa, mokka kafija, šokolāde un kanēlis tiek uzskatīti par „smagiem” un nepiemērotiem vīna pavadoņiem, kaut arī to smarža un nianses piemīt dažādu vīnu aromātos

Pasākumi

Akcija Mācību nedēļa pieaugušajiem Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Uzsākot jaunu mācību gadu, no 2008.gada 1. līdz 7.septembrim Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā ar devīzi Mācību nedēļa pieaugušajiem norisināsies dažādas pieaugušajiem un...