Laima zupa ar augļiem

Laima zupa ar augļiem

2 nenomizotus laimus sagrieziet aplīšos. No atlikušajiem laimiem izspiediet sulu (pirms tam vienam laimam norīvējot miziņu).

Želatīnu iemērciet ausktā ūdenī uz 30 min, līdz graudiņi kļūst caurspīdīgi. Tad to izkausējiet karsta ūdens peldē un pievienojiet mango sulai, kas sajaukta ar laima sulu, cukuru un laima miziņu.

Persikus sagrieziet daiviņās, ābolus šķēlītēs un ananāsa ripiņas pārgrieziet uz pusēm. Kivi nomizojiet, sagrieziet kubiņos un sajauciet ar želatīna masu. Tad pievienojiet laimu, persikus, ābolus un ananāsus. Samaisiet un lieciet uz 3 stundām ledusskapī. Pasniedziet apbērtu ar kokosriekstu skaidiņām.

Komentāri (7)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
būs man ar jāpamēģina! Varbūt sanāks saldskābs:)
24.10.2007. plkst. 10:07
Man beigās sanāca gan skābs , gan salds ,
24.10.2007. plkst. 09:39
pat guti saprast vai beigas tas sanāktu skābs vai salds :)
24.10.2007. plkst. 08:55
tada interesanta...tieshaam super
22.07.2007. plkst. 13:09
Piekrītu ,,,
20.07.2007. plkst. 14:02

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. septembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ēdiena oranžā nokrāsa dāvā mundrumu. Ir pierādīts, ka ne tikai vitamīnu sastāvs, bet pat ēdienu krāsa ietekmē cilvēka veselību un garastāvokli. Piemēram, burkāni, apelsīni, smilts ērkšķis, persiki, aprikozes, melones, oranžie kabači un ķirbji papildina enerģiju, nostiprina imūnsistēmu, uzlabo asinsriti. Oranžā krāsa izstaro prieku un atbrīvo mūs no negatīvām emocijām, padara par sabiedriskiem un radošiem cilvēkiem

Pasākumi

Portugāļu un spāņu mūzika

Portugāļu un spāņu komponistu mūzika līdz Latvijas platuma grādiem atnāk reti, vēl jo retāk – dienvidnieku interpretācijā! 5. februārī pl. 19.00 tas notiks Liepājas Teātrī, kad...