Zivju soļanka ar kūpinātu lasi

Zivju soļanka ar kūpinātu lasi

Fileju sagrieziet šķēlītēs. Sīpolus sasmalciniet, apcepiet eļļā, pievienojiet tomātu mērci un sautējiet vēl 10 min. Gurķus nomizojiet, atdaliet sēklas, sagrieziet salmiņos un vāriet buljonā. Tad pievienojiet sīpolus ar tomātu mērci un kaperus un vāriet uz lēnas uguns 10 min. Tad pievienojiet lasi, piparus un lauru lapas un vāriet vēl 10 min. Zupai pievienojiet krējumu, citronu un olīves un apberiet ar zaļumiem. Pasniedziet.

Komentāri (18)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Šādu soļanku ēstu katru dienu ,
22.11.2007. plkst. 11:45
Gardais un labais salikums ;
13.11.2007. plkst. 12:38
mans arī ,
06.11.2007. plkst. 17:17
Man lasis viens no mīļākajiem paēdieniem;
02.11.2007. plkst. 10:07
BERETA
Ciest nevaru lasi.....
24.10.2007. plkst. 15:46

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Krizantēma, kas Ķīnā un Japānā tiek uzskatīta par svēto ziedu, ir ēdama. Abās valstīs no krizantēmu lapiņām gatavo lieliskus desertus: svaigas lapiņas iemērc sakultu olu un miltu maisījumā, izņem un apmērcē karstā eļļā. Japānā krizantēmas iedalījās ēdamajās un rūgtajās jeb ārstnieciskajās. Šajā augā ir daudz B grupas vitamīnu, askorbīnskābes, karotīnu, minerālsāļu, ogļhidrātu, kā arī liels daudzums olbaltumvielu, it sevišķi lapās

Pasākumi

Normunds Rutulis piedāvā hausmūzikas albumu

1.maijā klajā nāks Normunda Rutuļa projekta N’Works debijas albums “Double B Tonality”, kas ir viens no pirmajiem latviešu “soulful house” stila mūzikas albumiem....