Vistas gaļas soļanka

Vistas gaļas soļanka

Vāriet vistu, līdz tā ir gatava. Atdzesējiet buljonā, noņemiet ādu un mīkstumu sasmalciniet. Sīpolus sagrieziet gredeznos un apcepiet eļļā. Pievienojiet tomātu mērci un kādu laiciņu sautējiet. Gurķus nomizojiet, atdaliet sēklas, lieciet vistas buljonā un vāriet 10 min. Tad pievienojiet vistu, sīpolus ar tomātu mērci, gurķus, olīves, kaperus, sāli un garšvielas. Vāriet 10 min uz vājas uguns. Tad noņemiet no uguns un paturiet 15 min. Pasniedziet ar krējumu, citronu un zaļumiem.

Komentāri (2)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
arī ar vistas gaļu soļanka ir labā,
03.10.2007. plkst. 12:09
žēl sabojāt šo mākslas darbu ,
29.08.2007. plkst. 11:04

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ja buljonam pievieno nedaudz nomazgātas sīpolu plēksnītes, tas iegūs zeltītu nokrāsu

Pasākumi

Soloģitāristu duelis klubā "Rock’n’Riga"



16.jūlijā Rock’n’Riga aicina uz otro soloģitāristu dueli. Šī dueļa
dalībnieki ir: Arians Seviško, kurš stāsies pretim Paulam Ruško, bet otrajā
pārī spēkiem mērosies Jānis...