Zivs soļanka ar kalmāriem

Zivs soļanka ar kalmāriem

Zivīm atdaliet fileju un sagrieziet to gabaliņos. Asakas aplejiet ar ūdeni, vāriet 30 min un izkāsiet. Zivju buljonā lieciet kalmārus, vāriet 5 min un pēc tam sasamlaciniet.

Gurķus sagrieziet gabaliņos un vāriet nelielā zivju buljona daudzumā, līdz tie kļūst mīksti. Sīpolus sagrieziet salmiņos, 5min cepiet eļļā, tad pievienojiet tomātu mērci un cepiet vēl 7 min.

Karstā buljonā lieciet gurķus, sīpolus, olīves, kaperus un zivs gabaliņus un vāriet 15 min. Tad pievienojiet kalmārus, lauru lapas, piparus un sāli un karsējiet 5 min. Pasniedziet ar olīvēm, citrona šķēlītēm un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Coca – Cola sākotnēji bija zaļā krāsā

Pasākumi

Izrāde "Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam."



„Benjamiņa. Kā dzīvot modernam cilvēkam” līdzinās brīvai improvizācijai,
kurā skatītājs būs iesaistīts interesantā dialogā, ļaujot viņam it kā nejauši
kļūt par...