Rasoļņiks ar klimpām

Rasoļņiks ar klimpām

1 burkānu un 1 sīpolu novāriet, lai iegūtu dārzeņu buljonu. Atlikušo burkānu un sīpolu sagrieziet strēmelītēs un eļļā apcepiet. Gurķus sagrieziet salmiņos un sautējiet, līdz tie kļūst mīksti.

Lai pagatavotu klimpas, miltus sajauciet ar olu un pienu.

Dārzeņu novārījumam pievienojiet sagrieztus kāpostus un vāriet. Tad pievienojiet daiviņās sagrieztus kartupeļus un apceptos dārzeņus un vāriet 7 min. Ar tējkaroti lieciet miltu masu zupā, nedaudz pavāriet un tad pievienojiet gurķus, sāli un piparus. Pasniedziet ar krējumu.

Komentāri (4)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
indra
ar pashu mazako karotiiti vajag.
05.11.2008. plkst. 10:52
klimpas parasti sanāk par lielu ,
03.10.2007. plkst. 12:11
Man ar )))
11.07.2007. plkst. 16:22
man ljoti garsho visadas klimpas
11.07.2007. plkst. 11:44

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Pirmo reizi kaltētus tomātus konservēt eļļā sāka Itālijas dienvidos, bet tagad tie ir sastopami praktiski jebkur pasaulē. Pirms konservēšanas tomātus sagriež, sāla un kaltē saulē, lai izžūtu viss mitrums, bet aromāts kļūtu daudz intensīvāks. Izkaltētajiem tomātiem pārlej augu eļļu ar specijām

Pasākumi

Izdota “Superizlase 09” ar populārākajām 2008.gada pašmāju dziesmām!

Šī ir jau devītā izlase sērijā, kas aizsākās tālajā 2000.gadā. Superizlasē tiek apkopotas praktiski visas zīmīgākās un populārākās konkrētajā gadā Latvijā radītās dziesmas,...