Zivju rasoļņiks ar griķiem

Zivju rasoļņiks ar griķiem

Karstā buljonā lieciet griķus un sagrieztus kartupeļus. Sagrieztu burkānu, sakni un sīpolu apcepiet margarīnā un lieciet buljonā. Vāriet, līdz kartupeļi gandrīz gatavi. Tad pievienojiet gabaliņos sagrieztu zivi un vāriet dažas min. Tad pievienojiet gurķus, gurķu marinādi, lauru lapas, piparus un sāli un vāriet, līdz gatavs. Pasniedziet ar zaļumiem. Atsevišķi pasniedziet krējumu.

Komentāri (1)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!
Margarīna vietā lieku mūsu pašu sviestiņu .
13.10.2007. plkst. 17:04

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Ir nepieciešama tonna ūdens, lai iegūtu mārciņu smalkā cukura

Pasākumi

Ekscentriskās takas II Centrāleiropas laikmetīgā māksla

No 2009.gada 10.jūnija līdz 2.augustam Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls (Vecrīgā, Torņa ielā 1) būs skatāma Centrāleiropas laikmetīgās mākslas izstāde Ekscentriskās takas II....