Rasoļņiks 3

Rasoļņiks 3

Sīpolus notīriet, sagrieziet salmiņos un apcepiet margarīnā. Gurķus nomizojiet, atdaliet sēklas un sagrieziet šķēlītēs. Pievienojiet nedaudz buljona un vāriet 15 min. Kartupeļus notīriet un sagrieziet salmiņos. Saknes notīriet un sagrieziet salmiņos. Salviju un spinātus nomazgājiet un sagrieziet gabaliņos.

Buljonu uzvāriet, pievienojiet kartupeļus, uzvāriet un pievienojiet sīpolus un saknes. Vāriet 10 min, pievienojiet gurķus, spinātus, salviju, sāli, piparus un lauru lapas un vāriet 10 min. Beigās pievienojiet gurķu marinādi un kārtīgi samaisiet. Pasniedziet ar gaļas gabaliņiem, krējumu un zaļumiem.

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 19. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Par spīti stereotipiem, saldais ēdiens maltītes sākumā nemaz nav tik kaitīgs. Kā uzskata daži dietologi, torte vai kūka var nospēlēt savdabīgu antiaperitīva lomu, nomierinot „vilka apetīti”. Viss ir atkarīgs no tā, cik izsalcis esat un cik sen esat pēdējo reizi ēdis. Ja ir izlaista kāda ēdienreize, uzsāciet maltīti ar dažiem šokolādes gabaliņiem, pāris konfektēm, tortes gabaliņa, dažām karotēm ievārījuma vai saldējuma. Tas paātrinās glikozes piesātināšanos asinīs, samazinās bada sajūtu un pasargās no pārēšanās

Pasākumi

Anasteiša atgriežas jaunā ampluā

Pārvarējusi veselības problēmas un mūzikas izdevniecību nomaiņu, dziedātāja Anasteiša (Anastacia) atgriežas ar jaunu izskatu, jaunu skanējumu, jaunlaulāta un ar jaunu albumu “Heavy...