Lasītāju receptes

ladysany 2007-10-09

Valriekstu zupa ar forelēm

2 l ūdens, 700 g foreļu, 2 sīpoli, 2 burkāni, 2 pētersīļu saknes, 80 g valriekstu kodolu, sāls.


Foreles notīra, nomazgā, liek katlā kopā ar ripās sagrieztiem sīpoliem, burkāniem, pētersīļiem. Pārlej ar aukstu ūdeni, uzvāra, nosmeļ putas, pieber sāli un uz lēnas uguns vāra 20-25 minūtes.
Gatavās zivis izņem no katla, tur siltā vietā, lai neatdzistu. Buljonā ieber samaltus valriekstus, vēlreiz šķīvī lej zupu un liek zivs gabalu, pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.



ps: ļoti garšīga zupa!
Labu apetīti!!!!!!!!

Komentāri (0)

Interesē šī tēma? Pievieno favorītiem!

Visi komentāri

Pievienot komentāru

 Reģistrējies

Translate

Šodien

2019. gada 20. novembrī Vārdadienas svin:

Autorizācija

Reģistrēties

Aizmirsi paroli?

e-jaunumi

Saņem portāla jaunumus e-pastā.

Interesanti fakti

Senākais zināmais dārzenis ir zirnis

Pasākumi

Hita “APOLOGIZE” radītāji “ONEREPUBLIC” izdod albumu

Savu debijas albumu “Dreaming Out Loud” nupat izdevusi amerikāņu rokgrupa “OneRepublic”, kas slavas zenītā nonāca, pateicoties pašlaik topu virsotnēs esošajam Timbaland producētajam hitam “Apologize”....